#BDNVilaGroga

dimarts, 4 de juny del 2013

Pintem les platges de GROC!!!

Pintem les platges de Groc!! 

Reserva el teu Para-Sol Groc per aquest estiu a la següent adreça:


Descripció del projecte

Des de Badalona es Mou en col·laboració amb altres assemblees i plataformes que defensen un ensenyament públic i de qualitat volem pintar les platges de groc aquest estiu.
Estem treballant en una acció a la platja de Badalona així com en altres espais de la geografia catalana i volem que tots arribeu preparats per aquest dia. L'acció serà el 19 d'octubre però encara no us podem avançar molts més detalls.
Amb aquesta campanya volem finançar la compra de para-sols de platja que tenyeixin de groc les nostres platges aquest estiu. Els para-sols estaràn serigrafiats amb el "SOS Ensenyament Públic de Qualitat" en un disseny nou i actualitzat del ja clàssic de les samarretes.
El GROC ja no és un color o una samarreta, és una forma de defensar totes juntes un ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT. Des de l'any 2010 a Badalona es mou hem coordinat la distribució de més de 60.000 Samarretes Grogues SOS ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT arreu de Catalunya. Ara volem anar un pas més enllà i omplir el litoral de para-sols grocs. Per això us proposem aquesta campanya de crowdfunding amb els companys de Verkami.
QUI SOM?
Badalona es Mou és una plataforma per a la defensa de l'ensenyament públic i de qualitat a la ciutat. En formen part la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Badalona i una gran representació del professorat de centres públics de la ciutat i diversos col·lectius d’estudiants.

QUÈ VOLEM?
Defensar l'ensenyament públic de qualitat. Demanem a les administracions que donin prioritat a l’ensenyament públic , i defensem el model d’educació pública, de qualitat, gratuïta, laica, integradora i amb igualtat d’oportunitats d’accés al sistema.

Denunciar les polítiques que fan perillar la qualitat L'educació és una inversió de futur, creiem que algunes polítiques que impulsen el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Badalona posen en perill l'educació pública, i per això, promovem accions de protesta i reivindicació dels nostres drets. Mostres d'això són la nostra adhesió a la iniciativa Dimarts Groc, que segueixen més de 30 centres de la nostra ciutat, i la participació en la cadena humana del 3 del 3 pels nostres drets, amb el suport i la implicació de més de 100 entitats.
Treballar per la unitat del món educatiu
Badalona es Mou és un espai de treball conjunt entre professorat i famílies on es plantegen i es debaten temes educatius, buscant la unió i una postura comuna de tota la comunitat educativa.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS
A la compra i serigrafia de para-sols grocs.

Amb els eurillos que sobrin si aconseguim un millor preu perls para-sols coordinarem l'acció del 19 d'octubre: Cartells, difusió, lloguer d'equips de so... fins on arribem :)
Si seleccioneu no col·laborar amb l'acció i rebre alguna recompensa extra l'afegirem al preu de l'ombrel·la fins arribar als 10€. Aquestes recompenses són per arrodonir i no es poden escollir (adhesius, xapes)
CALENDARI
Entre 3 i 4 setmanes des del moment que s'aconsegueixi el finançament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada