#BDNVilaGroga

divendres, 4 de maig del 2012

Comunicat de l'AVV de Sant Antoni de Llefià


L'AVV de Sant Antoni de Llefià renuncia a la subvenció de joventut i se solidaritza amb les entitats juvenils de Badalona

L'Associació de Veïns i Veïnes de Sant Antoni de Llefià ha decidit renunciar a tramitar la sol·licitud de la subvenció de joventut. A data d'avui, no s'ha publicat cap convocatòria de la mateixa subvenció, de tal manera que això dificulta molt la planificació de les activitats.

Amb aquesta mesura, l'entitat veïnal vol solidaritzar-se amb les entitats juvenils de la ciutat que han vist retallada la inversió en polítiques de joventut per part de l'actual Ajuntament del PP.

Així mateix, denuncia el perill de tancament dels Casals de Joves de Badalona davant la sequia en inversió per part del consistori municipal.

Javi Prieto, membre de la Junta, ha declarat "sembla que el PP vulgui aturar les polítiques de joventut participatives i dialogants que s'estan impulsant per part de les entitats juvenils des de fa molts anys. Fem una crida a reforçar el treball en xarxa com a alternativa davant les reiterades agressions del Govern municipal".

Llefià, 4 de maig de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada